Kajian tentang saliran berhampiran Pusat Teknologi Maklumat dan Komunikasi (CICT) - 201577 Mohd. Hafiz Adi (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2007