Kajian kes penggunaan air oleh pelajar di kolej kediaman sekitar kampus UTM Skudai - 201802 Mohd. Fauzi Mohamad Saufi (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2007