Keyakinan guru-guru sains (ETeMS) di kawasan Skudai mengajar subjek sains dalam Bahasa Inggeris berpandukan komputer - 201985 Gan, Miaw Yong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006