Kajian kesan talian penghantaran elektrik berarus tinggi terhadap kejituan pengukuran GPS - 312755 Low, Tiam You (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003