Persepsi pelajar tingkatan empat terhadap tahap keberkesanan pengajaran guru sains di daerah Pasir Mas - 202419 Norliza Ab Latif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006