Vision system for mobile vehicle - Hishamuddin Jamaluddin 617806; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan 520; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 482167 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL