Pengautomasian dalam proses penurunan data GPS - 313823 Yeap, Wei Chien (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003