Pengurusan Putrajaya Wetlands dengan menggunakan pengaturcaraan komposit fuzzy (selepas pembinaan) - 314120 Mohd. Narowi Mat Tahir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004