Perubahan sifat fizik batuan akibat pemadatan reserbor - 357359 Yahya Sukirman; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan (Skudai, MY : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL