Kajian pemantauan penggunaan tapak pelupusan sampah kaedah kambus tanah - 314901 Noor Hisham Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003