Pertumbuhan mikroorganisma atas asid 3 kloropropionik - Fahrul Zaman Huyop 559106; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains 492720 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Includes bibliographical references