Analisis berangka olakan haba di dalam sebuah saluran berkeratan rentas segitiga dengan syarat sempadan fluks haba malar - 204513 Mohd. Ridzuan Mat Junoh; Kahar Osman, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004