Kajian klasifikasi spesis-spesis kayu dalam seni ukiran melayu di semenanjung Malaysia - Ahmad Saifuddin Abdullah, 1960- 547352; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan 520; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Alam Bina 5185 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL