Kajian analisa kos faedah pelaksanaan teleworking di kalangan firma kecil dan sederhana terpilih kawasan kajian: Wilayah Lembah Klang - 198183 Supian Ahmad; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Alam Bina (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL