Penggunaan teodolit Leica TM 5100A dalam kerja-kerja ukur industri : Kes MTM-multi theodolit measurement - 463284 Mohd. Shahril Abu (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003