Hubungan konsep kendiri dan komunikasi interpersonal dengan pencapaian akademik di kalangan mahsiswa/siswi tahun 5 SPM dan 5 SPT di Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia - 205207 Mohd. Shahir Zabidi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006