Pengurusan sisa pepejal di Taman Mutiara Rini (Zon Bakti), Johor Bahru, Johor - 206543 Md. Zaidi Zainudin (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2009