Kitaran semula plastik peringkat keempat : tenaga boleh diperbaharui dari sisa buangan - 596372 Khairul Sozana Nor Kamarudin; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL