Pemprosesan data pemerum gema alur tunggal menggunakan perisian CARIS HIPS & SIPS (versi 5.2) - 463096 Stuart Otto Wilson Munan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia., 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003