Servomotor driven articulated type robotic arm - 487986 Mohd. Shafiek Yaacob; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Mekanikal; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL