The sine-slab system as a coastal protection measure - 288654 Noraieni Mokhtar; Universiti Teknologi Malaysia. Biro Inovasi dan Perundingan; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL