Kesan latihan 'Shadow Play' terhadap ketangkasan pemain bola sepak Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 211340 Azizul Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006