Behaviour of locally produced structural steel in fire - Siti Hamisah Tapsir, 1961-; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Awam; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PSZJBL