Continuous steriliser for palm oil mill - 214811 Mustafa Kamal Abdul Aziz; Persidangan Sempena Pameran Penyelidikan dan Pembangunan IPTA (2003 : Kuala Lumpur ) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
50