Perlakuan buli di kalangan pelajar sekolah menengah agama - 214879 Wan Utma Mazrah Wan Abdul Samad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006