Sistem pengurusan Unit Tabung Darah Hospital Sultanah Aminah berasaskan web - 333300 Khairina Abd. Karim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004