Implikasi ubah syarat tanah pertanian ke syarat bangunan (perumahan) di daerah Yan - 329540 Suriyanee Abd. Hamid; Rahim Yunus, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009