Sistem maklumat operasi Kementerian Perdagangan dalam Negeri dan hal ehwal pengguna cawangan Pulau Pinang - 334580 Nurul Aidi Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004