Faktor-faktor yang menyumbang remaja melakukan jenayah juvana : satu tinjauan di Sekolah Henry Gurney Telok Mas, Melaka - 223014 Mohd. Khairul Amin Khairani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006