Kajian kesan kenaikan harga sumber binaan hasil daripada kenaikan harga bahan bakar - 224813 Ng, Kah Wai; Ahmad Rosdan Abd. Razak, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009