Sistem pakar mendiagnosis penyakit radang paru-paru (pneumonia) di kalangan bayi - 335530 Siti Norbaya Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004