Rates collection in Manjung municipal council - 206322 Lee, Han Wei; Ahmad Ariffian Bujang; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009