Pembangunan perisian pembelajaran berbantukan komputer (PBK) latih tubi matematik kursus PPU untuk mata pelajaran Teknologi PPU (Tek PPU) : tingkatan empat - 227264 Hisham Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006