Penjana sistem bantuan keputusan menggunakan kaedah kepner tregeo - 337044 Siti Nurbaya Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004