Reusing of treated waste water in concrete production - Thavamalar Muniady, 1979-; Razman Salim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar )) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009