Digital modulation technique using wavelet - Muhamad Hatta Hussain, 1976-; Razali Ngah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik(Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009