Kesan selisih pelbagai laluan terhadap isyarat GPS daripada pemantulan permukaan bangunan - 340413 Teh, Weng Shin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003