Material identification using gamma rav scattering - 234423 Moh, Ung Sing; Noorddin Ibrahim; Fakulti Sains (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004