Perkaitan antara tahap kemahiran generik dengan pencapaian prestasi pelajar : kajian kes terhadap pelajar tahun akhir Fakulti Pendidikan, universiti Teknologi Malaysia - Adibah Abdul Latif, 1981- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005