Rekabentuk litar dan papan litar tercetak bagi penukar buck - 347158 Ahmad Firdaus Ramli; Nik Din Muhamad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003