Treatment of rubber effluent by using ez-enzyme - 235482 Chow, Yeong Kang; Mohd. Rashid Mohd. Yusof; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2000)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000