Sistem pengecaman ciri menggunakan teknik graf bersebelahan beratribut (AAG) - 236744 Ismail Faizal Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001