Kandungan mata pelajaran kekeluargaan : pengamalan dalam kehidupan seharian pelajar menengah rendah - 211655 Fadilah Ismail (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995