The behavior of a batch and a continuous deodoriser for the deodorisation of Malaysian cocoa butter - 237298 Ahmad Sabri Chik; Mohamad Roji Sarmidi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004