Properties of palm oil fuel ash cement based aerated concrete - Khairunisa Mutusamy, 1978-; Mohd. Warid Hussin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009