Software development for flexible pavement thickness design based on aastho and road note 31 - Chang, Tun Hua, 1981-; Haryati Yaacob; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009