Delay in issuance of certificate of fitness for occupation - Colline Anak John Sitin, 1978-; Muhd. Zaimi Abdul Majid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009