Visualisasi ramalan cuaca secara interaktif - 343778 Zaleha Rosli @ Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004