The study of radiation effect of mobile phones - 238599 Ikeagwuonu Obinna Uchechukwu; Tharek Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik(Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009