Perangkaan enrolmen pelajar mengikut program pengajian semester satu sesi akademik 2006/2007 - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pendaftar (Pengurusan Akademik). Unit Kemasukan dan Rekod (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
PRZSL